Op 5 juli 2018 hebben vier deelnemers in Utrecht examen gedaan voor de opleiding Interieurfotografie.

Het was mooi om te zien dat ieders zijn eigen stijl heeft gevonden: spelen met licht, functioneel, stilistisch en verhalend.

Op deze pagina willen we je graag hun resultaten laten zien.

Mijn naam is Barbara en ik ben 33 jaar oud. Vóór deze cursus heb ik ook de opleiding interieurstyling en binnenhuisarchitectuur gevolgd. Ik heb de cursus interieurfotografie gevolgd omdat ik graag met een interieurblog wil beginnen. Verder ben ik inmiddels begonnen met mijn interieurfoto’s op instagram te posten (babsistyle). Mijn stijl kan ik als Scandinavisch omschrijven. Ik werk graag met kleuren en natuurlijke materialen (zoals hout, staal en beton). Ik vond deze cursus ontzettend leuk. De cursus was een perfecte combinatie tussen creativiteit en techniek. Wij zijn een kleine groep geweest en hadden genoeg tijd om onze opdrachten te bespreken. Ook het resultaat van andere cursisten heeft me veel geïnspireerd en ook geholpen mijn eigen stijl te vinden. Jammer dat de cursus over is, ik heb erg genoten.

Meer van de andere deelnemers volgt.

 

Groep Zwolle

Najaar 2017 heeft een groep deelnemers in Zwolle de opleiding afgerond. Hieronder zie je een reeks foto’s van deze groep.

  Herma van Reeuwijk

  Marieke Sanchez

   Rik Mulder

   Wim de Haan

 

Interieuracademie erkent je talent!
Ontwerp door: Kracht Concept & Creatie | Ontwikkeld door Designers at Work | Copyright 2021

Hulp nodig?

Bel: 0314 368619 of

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.