Haal de herfst in huis. Laat je inspireren door de kleuren van de natuur. Hoe doe je dat? Maak een wandeling en kijk naar de kleuren die je tegenkomt. Bladeren, de lucht, het water alle kleuren zijn anders.

Hoe je jouw inspiratie vorm geeft in een interieurontwerp, dit komt terug in de opleiding Interieurstyling.

Je kunt de herfst kleuren naar binnen halen in je woonkamer. Maak het binnen gezellig en warm om je heen. De herfst is goed om weer eens wat nieuws te creëren. Een andere kleur op de wand dat is al een hele verandering. Kijk eens naar de kleuren van Little Greene, yellow pink is een warme okertint. Heel behaaglijk. Tegen de achterwand van yellow pink staan andere herfst tinten warm en wit of crème geeft een contrast.

Ga op zoek naar keramiek of vazen in geelgoud, oranjerood, bruintinten. Ik vind het heerlijk om de vazen te combineren met elkaar. Hoe kom je aan vazen? Ik ga eerst op zoek in huis, soms heb je meer dan je denkt. Kijk eens in een kringloopwinkel, op internet of wissel vazen uit met vriendinnen. Met een deken of plaid op de bank en genieten maar van je nieuwe kleuren en creatie om je heen.

Trinette Rozemeijer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Interieuracademie erkent je talent!
Ontwerp door: Kracht Concept & Creatie | Ontwikkeld door Designers at Work | Copyright 2021

Hulp nodig?

Bel: 0314 368619 of

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.