Interieuracademie heeft op 13 juni 2022 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Onafhankelijke bevestiging van onze kwaliteit

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat we bij Interieuracademie voldoen aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kunnen we aantonen dat we voldoen aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. We staan voor de kwaliteit van al onze trainingen en opleidingen. Dat we nu het NRTO-keurmerk mogen ontvangen is voor ons een beloning voor al het harde werken en streven naar alleen de beste opleidingen.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

NRTO certificaat IA

Interieuracademie erkent je talent!
Ontwerp: Kracht | Realisatie Bright Online | Copyright 2024

Hulp nodig?

Bel: 0314 368619 of

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.