Onze docente Hanneke Verschuren is op pad geweest naar de grootste beurs van Europa, de Salone del Mobile in Milaan.

Hierbij een verslag in woord en natuurlijk vooral in beeld.


Het is de “must see” meubelbeurs, met wel 22 hallen aan diverse stijlen uit meubel- en designland, van keukens, tot badkamers en de grootste hoekbanken ever.
Alles willen zien is een illusie. Ik had dan ook gelukkig met diverse leveranciers een afspraak in 3 verschillende hallen, zodat ik me verder kon storten op de stad. De wijken Brera, Tortona en Lambrate hebben in diverse oude fabrieken of bij middenstanders prachtige en/of bijzondere exposities.

Neem Lensvelt uit Breda “Fondazione Lensvelt” zij exposeerde in een oud klooster, Museo Diocesano, Tortona. Diverse bijzondere installaties van oa. Maarten Baars, Atelier Van Lieshout, stylist Maarten Spruyt en Rick Minkels onder de naam “Nothing New”.
De curator/initiator was Anne van der Zwaag.

Naast al het moois wat je ziet deze dagen op de beurs en in de bekende wijken, is het ook heerlijk te kijken naar de mensen op straat. De Italianen met hun temperament! de chinezen met hun fotocamera’s rond hun nek en niet te vergeten de mooi geklede Italianen en de elegante Italiaanse vrouwen op hun hoge hakken.
Het was in ieder geval weer een inspirerende week, met ongeveer 50 kilometer op mijn stappenmeter van mijn mobile telefoon.

Klik op onderstaande link voor het hele verslag en de vele foto’s.

Milaan def_

Interieuracademie erkent je talent!
Ontwerp door: Kracht Concept & Creatie | Ontwikkeld door Designers at Work | Copyright 2020

Hulp nodig?

Bel: 0314 368619 of

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.