In de winterperiode is de verlichting in huis sfeerpunt nummer 1. Buiten is het donker, het regent en daardoor is er minder licht overdag in huis. Ik geef altijd extra aandacht aan de verlichting in de woonkamer tijdens deze periode. ‘s Avonds wil ik er wel gezellig bij zitten.

Behalve kaarsen zijn een paar goede armaturen van grote invloed op je gemoed.

Ik ga ervan uit dat er in de woonkamer minimaal een lichtbron per hoek is, zodat je de hele ruimte ziet. Basisverlichting en sfeerverlichting, afgewisseld met functioneel licht voor lezen en handwerk. Accent verlichting om iets te benadrukken. Alles liefst dimbaar, up en down light. Verschillende soorten lichtbronnen maken je interieur spannender en geven een behaaglijk gevoel.

Tijdens de lessen interieurstyling leer je welke soorten verlichting er zijn en hoe je dit toepast. Je inspireert elkaar met de vormgeving.

Vaak is verlichting van ondergeschikt belang omdat het tijd kost om je erin te verdiepen of te laten adviseren. Passende armaturen vinden voor je woonruimte is even zoeken, maar van een goede aankoop heb je jaren plezier.

Trinette

Interieuracademie erkent je talent!
Ontwerp door: Kracht Concept & Creatie | Ontwikkeld door Designers at Work | Copyright 2020

Hulp nodig?

Bel: 0314 368619 of

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.