Over Interieuracademie

Bij Interieuracademie weten we dat het niet alleen draait om het ‘droog’ leren van interieurontwerp. Je bent op weg om jouw droom te realiseren. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat je niet alleen door mensen wordt onderwezen die het vak door en door kennen, maar dat je ook onderdeel wordt van een hechte community van mensen die net zo gedreven zijn als jij. Start jouw pad naar succes in een omgeving die inspireert, ondersteunt en uitdaagt.

Daarom kies je voor Interieuracademie.

Interieur academie

Interieuracademie onderscheidt zich van andere opleidingen door de diepgang en kwaliteit van ons onderwijs. Al onze opleidingen en workshops worden gegeven door ervaren docenten die niet alleen zelf expert zijn in ontwerp, maar ook de gave hebben om hun kennis en vaardigheden effectief over te brengen op onze studenten.

We geven onze studenten het zelfvertrouwen en de vaardigheden die zij nodig hebben om interieurontwerper te zijn. Dit doen wij met veel persoonlijke aandacht in kleine klassikale groepen. We begrijpen de angsten en onzekerheden die velen voelen wanneer ze beginnen. Maar wij zorgen ervoor dat elke student zich gesteund en begeleid voelt.

We zijn een community die streeft naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Ons werk houdt niet op bij het diploma. We zijn er trots op dat we een sterk netwerk van leveranciers en alumni hebben opgebouwd en blijven onze alumni volgen, vieren en ondersteunen lang nadat ze hun opleiding hebben afgerond.

Als je kiest voor Interieuracademie, kies je voor een opleider die écht om jou en je toekomst geeft. Samen ontdekken we jouw unieke stijl, bouwen we aan je vaardigheden en zetten we je op het pad naar succes in de wereld van interieurontwerp.

Onze kwaliteit is gegarandeerd

Opleidingen erkend door UWV

Erkend door UWV

Interieuracademie is een erkend opleider voor het UWV. We mogen zowel opleidingen als korte cursussen en workshops verzorgen. Uiteraard loopt dit altijd via je UWV coach.
Opleidingen erkend door CRKBO

CRKBO erkenning

CRKBO is een register voor Kortlopend Beroepsonderwijs. Deze erkenning is een teken van kwaliteit.
Opleidingen met NRTO keurmerk

NRTO keurmerk

Interieuracademie is lid van de NRTO. De aanvraag voor het keurmerk loopt. We voldoen aan de algemene voorwaarden zoals het NRTO deze stelt. In de linkjes hieronder zijn ze in te zien.

Algemene voorwaarden
Gedragscode NRTO

Ontmoet onze docenten

Wij hebben een fijn en hecht team van docenten die jou graag zien slagen. 

Károly Kaszás

Bram van der Meij

Marko-Peters- Opleiding binnenhuisarchitectuur

Marko Peters

Tineke van den Polder

Ilse de Snaijer

Hanneke Verschuren

Erwin Post

Eva Taute

Interieur Academie docent_Michelle

Michelle Tijveleijn

Ella Termaat

Laura van der Velden

Tulin Ildiz

Maxime Hemmes

Charles

Charles Volmer

Dit zeggen onze studenten over ons