Werken bij Interieuracademie

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste docenten met ervaring in interieurontwerp. Werk jij binnenkort samen met ons om studenten de beste start te geven in onze mooie branche?

Onze missie

Versterk onze community

Bij Interieuracademie zijn we op zoek naar docenten die echt het verschil willen maken in de carrière van onze studenten. Dit gaat verder dan jouw kennis van interieurontwerp. Het gaat erom dat je die kennis effectief en helder kunt overdragen aan onze studenten. We streven ernaar een leeromgeving te bieden waarin kwaliteit en diepgang vooropstaan. Zeker in een tijd waarin veel nieuwe interieuropleidingen erbij komen, waarvan de kwaliteit vaak te wensen overlaat.

Het is onze missie om een community te bouwen waarin wij niet alleen onze studenten opleiden, maar ook verbinden met een uitgebreid netwerk in de interieurbranche. We willen graag dat dit een blijvende community is waar alumni op terug kunnen vallen tijdens hun carrière. Zo blijven wij na de opleiding betrokken, om zo bij te dragen aan hun succes.

Docent aan het woord

Waarom Interieuracademie een fijne werkplek is

Werken voor Interieuracademie is voor mij de perfecte aanvulling op mijn werk als interieurontwerper. Naast dat ik mijn jarenlange praktijkervaring (in zowel de interieurbranche als het docentschap) kan delen geniet ik ervan om deelnemers te zien groeien in het vak. Van blank canvas naar stuk voor stuk unieke ontwerpers welke klaar zijn om het werkveld te bestieren. De individuele ontwikkeling van de gemotiveerde deelnemers maar ook de fijne dynamiek in de groepen zorgen ervoor dat het zowel voor de docent áls voor de deelnemers waardevolle en inspirerende lessen zijn!

Zijn wij op zoek naar jou?

Heb jij veel ervaring en vakkennis over te dragen? Heb je daarnaast ook ervaring als docent? Dan vragen we jou om te solliciteren bij ons en wie weet spreken we elkaar snel!

Docent Binnenhuisarchitectuur

Op dit moment zijn we op zoek naar freelance docenten Binnenhuisarchitectuur voor de regio’s Doetinchem en Hengelo (O)

Zie jij jezelf als docent bij Interieuracademie onze studenten enthousiastmeren en klaarstomen voor het vak? Solliciteer dan direct.

 

Opleidingsniveau | x uur per week

Functienaam

Tekst over wie geschikt is voor deze opleiding en hun vooropleiding. consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Houdt deze pagina in de gaten

Wij hebben momenteel geen vacatures

Mocht je toch heel graag bij ons aansluiten, mag je altijd een open vacature sturen. 

Sollicitatieformulier

Ben je enthousiast geworden? Vul dan onderstaand formulier in en solliciteer direct. We nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de volgende stap kan zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.