Werken bij Interieuracademie

Interieuracademie is dé professionele opleider voor iedereen die werkzaam is in of interesse heeft op het gebied van styling interieur. Op 12 locaties verdeeld over het land verzorgen we diverse opleidingen, trainingen workshops. Samen met onze uitgebreide dagopleiding vormt dit de basis voor een rijk en breed aanbod voor de gehele branche.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Om onze groei verder vorm te geven zijn we steeds op zoek naar nieuwe docenten.

Docenten bij Interieuracademie kennen het vak door en door, hebben jaren gewerkt in dit vakgebied en zijn in staat om vragen van een klant te vertalen in een professioneel ontwerp. Daarnaast zijn ze in staat om de onderliggende kennis en vaardigheden te vertalen in inspirerende en afwisselende lessen. Juist de combinatie van vakkennis en lesvaardigheid maakt dat we ons hoge kwaliteitsniveau kunnen waarborgen.

Als nieuwe docent word je volop begeleid door een persoonlijke mentor die je wegwijs maakt binnen de opleidingen en is er een nauwe samenwerking met de coördinatoren van de opleiding. Als docent bij Interieuracademie krijg je de vrijheid en word je uitgedaagd om de interactie met de groep vorm te geven. Alles binnen het bestaande stramien.

  • Docenten gezocht

Wij hebben momenteel de volgende vacatures:

  • Docenten Interieurstyling
  • Docenten Binnenhuisarchitectuur

Wij zijn continue op zoek naar docenten welke samen met ons het sterke merk willen blijven ontwikkelen. Staat je vak er niet bij maar spreekt onze organisatie je aan? Ook dan willen we graag met je in contact komen.

Solliciteer direct

Ben je enthousiast geworden? Vul dan onderstaand formulier in en solliciteer direct. We nemen dan contact met je op en bespreken samen wat de volgende stap kan zijn.

Sollicitatieformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.

Wat we nog niet doen?

Heb je een idee over aanvullende opleidingen of workshops? Ook dan zijn je ideeën van harte welkom.

Interieuracademie erkent je talent!
Ontwerp: Kracht | Realisatie Bright Online | Copyright 2023

Hulp nodig?

Bel: 0314 368619 of

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.